Kişisel Veri Saklama ve İmha Politikası
Şirket Gizlilik Politikası
Sosyal Medya Kullanımı Politikası
Kişisel Veri Saklama ve İmha Politikası
Kişisel Verilerle İlgili Genel Aydınlatma Metni
KVK Çerez Politikamız

Kişisel Veri Saklama ve İmha Politikası

DEBAK DENİZLİ BAGALİT KALIP SAN. VE TİC. A.Ş., elde ettiği kişisel verileri, yasal zorunlu faaliyetlerini ve ticari faaliyetlerini yerine getirebilmek amacıyla, Kişisel Veri Envanteri ile belirlenen ve VERBİS (Veri Sorumluları Sicili)'de kamuya açık şekilde ilan edilen saklama süreleri zarfında, fiziksel veya elektronik ortamda güvenli bir şekilde saklamaktadır. Kişisel veriler, KVKK başta olmak üzere, ilgili tüm mevzuatta öngörülen yükümlülükler dikkate alınarak muhafaza edilmektedir. Kişisel veri, yasal olarak toplanan ve işlenen bir veri ise, saklama süresi, ilgili mevzuatta yer alan süre olarak Kişisel Veri Envanteri' nde tanımlanır. Diğer açık rıza dışı işleme şartları veya açık rıza ile toplanan ve işlenen veriler için ise, ilgili faaliyetlerin yerine getirebilmesini sağlayacak süreler belirlenir ve Kişisel Veri Envanteri' nde tanımlanır. Saklama süreleri bazen "ay", "yıl" gibi tanımlanırken, bazı kişisel veriler için "…. Bitiminde", "…………yapılana kadar" şeklinde tanımlanabilmektedir. Bu sebeple her bir kişisel veri için, ilgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süreye ilişkin farklı bir muhafaza süresi geçerli olabilmektedir. Kişisel verilerin saklama sürelerinin yanı sıra, hangi fiziksel veya elektronik ortamlarda saklandığı da Kişisel Veri Envanteri' nde her bir kişisel veri grubu için tanımlanır. Belirlenen sürelerin sona ermesi ve kişisel verilerin işlenme amaçlarının sona ermesi durumunda, DEBAK A.Ş., kendiliğinden veya veri sahibinin talebi üzerine, verinin saklama türüne uygun olarak belirlenen yöntemlerle kişisel verileri silecek, yok edecek veya anonim hale getirecektir. Silme ve yok etme halinde, bu veriler tekrar hiçbir şekilde kullanılamayacak ve geri getirilemeyecek şekilde imha edilecektir. Anonim hale getirmede ise verinin orijinal haline geri dönemeyecek şekilde değiştirilmesi sağlanacaktır. Bazen bir veri birden fazla amaç için de işlenmiş olabilir ve böyle bir durumda yasal mevzuat çerçevesinde, aksini emreden bir düzenleme olmaması halinde, ilgili verinin işlenmesine neden olan tüm nedenler ortadan kalktığında ilgili veri silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir. Veri sorumlusunun meşru menfaatinin olduğu durumlarda, kanunun buna cevaz vermesi şartıyla işlenme amacının ve ilgili kanunlarda belirtilen sürelerin de sona ermesine rağmen veri sahiplerinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla kişisel veriler saklanabilecektir. Bahsi geçen zamanaşımı süresinin sona ermesinin ardından kişisel veriler silinecek, yok edilecek yahut anonim hale getirilecektir.
Bu web sitesi kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internette çalışmak için çerezler kullanabilir. Bu internet sitesini kullanarak çerezlerin bu web sitesinde kullanılmasını kabul edersiniz.    Daha Fazla Bilgi   |   Kabul Et ve Gizle
Kurumsal
Hakkımızda
Hizmetlerimiz
Kalite Sitemimiz
Politikalarımız
Üretim Teknolojileri
Termoset & Termo Plastik Üretim
Kalıp Tasarım & Yapım
Post Operatif İşlemler
Ürünler
Otomotiv Endüstrisi
Elektrik & Makina Endüstrisi
Beyaz Eşya & Mutfak Endüstrisi
KVKK Bilgilendirme
Şirket Gizlilik Politikası
Sosyal Medya Kullanımı Politikası
Kişisel Veri Saklama ve İmha Politikası
Kişisel Verilerle İlgili Genel Aydınlatma Metni
KVK Çerez Politikamız
İletişim
Adres & Telefon
Harita
İnsan Kaynakları
Firmamız
üye kuruluşudur.
Firmamız
üye kuruluşudur.
Tüm Hakları Denizli Bagalit Kalıp San. ve Tic. A.Ş.’ye aittir.   |   Mega Tasarım © 2017